ÇANAKKALE'DE ARAP ŞEHİTLER VAR YALANI

 Hitler’in Propaganda Bakanı Joseph Goebbels; “Yeterince büyük bir yalan söyler ve sürekli tekrar ederseniz, sonunda halk buna inanır.” demiş.



Kendi vatanı için savaşmayan ve ülkemize kaçan Suriyelileri, Türkün üstüne yerleştirmeye çalışan zihniyetin trolleri sosyal medyada sık sık büyük yalanlar paylaşıyorlar. Türk’ ün kanını su gibi akıtarak kazandığı zaferlerine Suriyelileri ortak (hem de büyük ortak) yapmak için büyük yalanlar söylüyorlar. İslamı bu yalanları için meze olarak kullanıyorlar.
Çanakkale zaferimizi araplara vermeye çalışan bu güruh çözüm süreci sırasında da Malazgirt zaferimizi tarihinde tek bir meydan savaşı olmayan ekrada hediye etmeye kalkmıştı.
Bu Türk düşmanları, Türk yurdunu yağmalamak için Türk tarihini yağmalıyorlar.
Bu yalanlar zaferin sahibi Türk milletine hakarettir. Türkçe yazan bu hesapların Türk’ten olan nefreti ve yaşadıkları ağır aşağılık kompleksi öncelikle psikiyatrılar tarafından incelenmelidir.
Çanakkale savaşlarında verilen şehit sayısı Türk Tarih Kurumu’na göre, 55. 127’ dır. Milli Savunma Bakanlığı’nın şehit bilgisi veri tabanında; 49. 536’ dır. Bu kayıtlar göre, Çanakkale Savaşları'nda en çok şehit veren illerimiz şöyledir.
1- Bursa, 3737
2- Balıkesir, 2779
3- Konya, 2683
4- Kastamonu, 2425
5- Denizli, 2195 şehit verilmiştir.
En fazla şehit veren köyümüz Kastamonu'nun Güzlük Köyü olup, bu köyden 25 şehit verilmiştir. İşte hepimizin hüzünle dinlediği “Çanakkale içinde vurdular beni” türküsü bir Kastamonu türküsüdür. Türk yaşadığı acıları türkülerle kayıt altına alan bir millettir. Şehit Türk’ ün anası, babası, bacısı acısını türkü yakarak kayıt altına alır. Bu yalanın sahipleri bir tane Arap ağdı bulamazlar. Çünkü anaları hiç ağlamadı.
Çanakkale savaşlarında verilen şehitlerimizden Şam’a kayıtlı 2 şehit bulunurken, Humus iline kayıtlı şehit bilgisi bulunamıyor; günümüzde Suriye sınırları içinde kalan yerleşim yerlerine kayıtlı toplam şehit sayısı ise 588 dir. (Görseldeki isimlerden anlaşılacağı üzere çoğunluğu Türk'tür)


Türkün kanı sebille akarken ortada olmayanlar, Suriye’de kendi vatanını savunmadan kaçanları Türk vatanının tapusuna büyük yalanlarla ortak etmeye çalışıyorlar.
Bu yalanın asıl sahipleri ABD/İsraildir. Ülkemizdeki büyük yalancılar da ABD/İsrailin hizmetkarlarıdır. ABD/İsrail, Suriyelileri yurtlarından kovdu ve şimdi yerli işbirlikçileri ile Suriyelileri Türk vatanına ortak etmeye çalışıyorlar.
Türk kanını su gibi akıtarak bu zaferleri kazandı. Ödediği bu bedelle de yurdun tapusunu, süngüsünü kalem, kanını mürekkep yaparak imzaladı. Şimdi tapu dolandırıcıları tarafından tapusuna ortak getirilmeye çalışılıyor. Yok öyle yağma.
Ey Türkler!!! Ey, Bursalılar, Balıkesirliler, Konyalılar, Denizlililer, Kastamonulular dedelerinizin kanını satıyorlar, sattırmayın. Sahip çıkmazsanız, bu dünyada çocuklarınızın ve torunlarınızın, ahirette şehit dedelerinizin yüzüne bakamazsınız.

Türkiye Türklerindir.

Fatih ERYILMAZ - Emekli Gazi Emniyet Müdürü

https://x.com/fatiheryilmaz0/status/1820577787075494030

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski